Înscrieri în clasa pregătitoare 2022-2023

În atenția părinților! Înscrierea în învățământul primar se face în baza metodologiei specifice, aprobată de Ministerul Educației.

Părinții ai căror copii împlinesc în anul curent vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie, inclusiv, pot să își înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare, dacă nivelul lor de dezvoltare este corespunzător.

Atenție! Completarea cererii de înscriere nu garantează înscrierea copilului în unitatea de învățământ și nu elimină obligativitatea de a vă prezenta la unitatea de învăţământ unde doriţi înscrierea cu dosarul complet al copilului, în vederea validării acesteia. Acest formular vă permite doar să vă prezentați la secretariatul școlii cu datele copilului precompletate, scurtând timpul de așteptare al tuturor.

Înscriere în învățământul primar – ISJ Cluj (NOU)

Metodologia: Ordin_2022_metodologie_calendar_pregatitoare(NOU)

Fișa de înscriere (va fi disponibilă în perioada 11.04.2022-10.05.2022 pentru înscrierile aferente etapei I, respectiv 31.05.2022-07.06.2022 pentru înscrierile aferente etapei a II-a).
Pagină web dedicată: Înscrieri
Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de înscriere a copiilor în învățământul primar (fișier pdf disponibil în curând)

Plan de școlarizare: Plan

Etape: Etape

Oferta educațională clasa pregătitoare 2023-2024: Oferta educațională

Procedura ISJ de constituire a formațiunilor de elevi: Procedura

Informații referitoare la înscrierile în învățământul primar pentru anul școlar 2022-2023: Informații

Cerere tip de înscriere în clasa pregătitoare 2022 –2023 etapa I: Cerere

Lista elevilor admiși : Lista

Situația intermediară a procesării cererilor de înscriere etapa I: Situația 

Imagini săli clasa pregătitoare