Descoperiți-l pe Eminescu

Proiectul ,,Descoperiți-l pe Eminescu, simbolul culturii naționale!”

În fiecare an, la 15 ianuarie este marcată Ziua Culturii Naţionale, data fiind aleasă în semn de omagiu faţă de poetul naţional al românilor, Mihai Eminescu.
Acțiunile derulate în acest an reprezintă un demers de conștientizare a valorii operei eminesciene, componentă importantă a patrimoniului cultural național și universal.
1000 de semne de carte, pregătite de elevii noștri, au fost dăruite celor 1000 de angajați ai Companiei Betfair Romania Development, în semn de recunoștință pentru implicarea în educarea tinerei generații, prin intermediul cărților donate școlii noastre (100 de cărți).
500 de semne de carte accesorizate, pe care au fost imprimate poezii eminesciene traduse în 5 limbi de circulație internațională, au fost pregătite de elevii noștri și dăruite Serviciului Turism, din cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.
Acțiunile derulate în acest an, cu ocazia sărbătoririi a 172 de ani de la nașterea poetului național, reprezintă un demers de conștientizare a valorii operei eminesciene, componentă importantă a patrimoniului cultural național și universal.

Mihai Eminescu văzut prin ochii copiilor