0264-598754 scoalaibob@yahoo.com

Înscrieri

 Lista elevilor admisi in clasa pregatitoare

Planul de şcolarizare pentru anul şcolar 2017-2018:

3 clase pregatitoare (75 de locuri)

 

CIRCUMSCRIPTIE

Aleea Studenților, Calea Moților (numere impare), Piața Lucian Blaga, Piața Unirii, Strada Bogdan Petriceicu Hașdeu (de la nr. 1 la 69), Strada Bisericii Ortodoxe, Strada Bolyai Janos, Strada Clinicilor, Strada Episcop Ioan Bob, Strada Fortăreței, Strada Gheorghe Șincai, Strada Gutinului, Strada Inocențiu Micu Klein, Strada Ioan Rațiu, Strada Ion Creangă, Strada Iuliu Hațieganu, Strada Iuliu Maniu , Strada Louis Pasteur (de la nr.1 până la nr.51 şi de la nr.2 până la nr.46), Strada Memorandumului, Strada Napoca, Strada Neagră, Strada Petre Ispirescu, Strada Petru Maior, Strada Potaissa, Strada Samuil Micu, Strada Universității, Strada Victor Babeș, Bulevardul Eroilor (de la nr.1 la 10), Strada Cireșilor, Str. Avram Iancu de la nr.1 până la nr.9 şi de la nr.2 până la nr.12, (între Republicii şi Bisericii Ortodoxe), , Strada Alexandru Borza, Str. Ceahlău (de la nr.1 până la nr.57 şi de la nr.2 până la nr.66), Strada Ion Mincu, Strada Mărului, Strada Prof.Gheorghe Marinescu (de la nr.1 până la nr.55 şi de la nr. 2 până la nr.60), Strada Republicii (de la nr. 1 până la nr. 85 şi de la nr.2 până la nr.78).

INFORMATII  ISJ

 www.edu.ro – Inscriere in invatamantul primar 2017

CRITERIILE SPECIFICE SCOLII

  • Locul de muncă al unuia dintre părinti se află în apropierea școlii document doveditor: adeverintă de la locul de muncă.

Programul de completare a cererilor tip de înscriere

27 februarie –

16 martie 2017

Completarea cererilor-tip de înscriere, zilnic, în intervalul orar 8,00-18,00 (luni-vineri), respectiv 9,00-13,00 (sâmbăta).

Validarea cererilor-tip de înscriere la secretariatul şcolii, zilnic, în intervalul orar 8,00-18,00 (luni-vineri), respectiv 9,00-13,00 (sâmbăta).

important

NOTĂ: Pentru evitarea prelungirii perioadei de aşteptare în vederea completării/ validării fişei de înscriere se va respecta ora rezervată prin planificare telefonică.

Planificările se pot face zilnic între orele 8-16 la numărul de telefon 0757 033563.

 

 

ACTE NECESARE PENTRU ÎNSCRIEREA ÎN CLASA PREGATITOARE

  • certificatul de naștere al copilului (două fotocopii și originalul)
  • cartea de identitate a părintelui care solicită înscrierea (o fotocopie și originalul)
  • documentul prin care CJRAE/CMBRAE comunică rezultatul pozitiv al evaluării dezvoltării psihosomatice a copilului (pentru copilul care împlinește vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2017 inclusiv)
  • pentru copiii care nu au domiciliul sau resedinta in circumscriptie- documente care dovedesc îndeplinirea criteriilor generale de departajare și a celor specifice școlii
  • în cazul în care părinții copiilor sunt divorțati, este nevoie de acordul ambilor părinți (la înscriere vor fi prezenți ambii părinții sau se va aduce o împuternicire notarială din partea părintelui absent)
  • un dosar plic

Notă: după terminarea cursurilor învățământului preșcolar, părinții vor prezenta școlii fișa medicală personală a copilului și fișa psihopedagogică de la grădiniță.